Bemutatkozás

 

 

Magánóvodánkat a XVI. kerületben, Zugló és Újpalota  határán, családi házas övezetében egy minden igényt kielégítő két szintes  családi házban hoztuk létre.

Családias ellátást biztosítunk 2 kis létszámú (18-20 fő) vegyes korosztályú csoportnak, ami lehetőséget ad arra, hogy minden egyes gyermekkel egyéni fejlettségi szintjének megfelelően foglalkozzanak az óvónénik  megadva gyermeke számára az egyéni fejlődést és a sikerélményt.

Csoportszobáink kialakítása barátságos, játéktárunk sokoldalú, és előírásoknak megfelelő.

Jól felszerelt tornatermünkben a gyermekeknek lehetősége van a mindennapos tornára,  a nagyfokú mozgásigényük kielégítésére.

Játszóudvarunk minősített,  biztonságos, és célzott korosztályunknak megfelelő.

Fontos számunkra a mindennapos mese, vers, éneklés, környezettudatosságra való nevelés, az egészséges életmód szokásainak kialakítása, formálása, és nem utolsó sorban a gyermek elsődleges és legfontosabb tevékenysége a JÁTÉK.

Hogy miért mi?

A bölcsőde és az óvoda  azok a közegek, ahol gyermekünk napjai nagy részét tölti: a család után, ez az első olyan szintér ahol a gyermek szocializálódik, itt tanulja meg először, hogyan kell másokhoz alkalmazkodnia,  itt szerzi meg első barátait, itt éli meg az „élet fontos pillanatait”, ezért fontos hogy ez olyan közegben történjen , ahol a gyermekek érdeke mindenek felett áll, és ez a hely az Édenkert óvoda.

Óvodánkban szakképzett, gyermekközpontú pedagógusok dolgoznak, akik kellő odafigyeléssel,  szeretettel végzik munkájukat, hogy az Ön gyermeke számára kiegyensúlyozott nyugodt környezetet biztosítsunk a mindennapokhoz.

Tevékenységközpontú nevelési programunkat  kiegészítjük a játékos, mindennapos, tevékenységekbe épülő  angol nyelvi foglalkozásokkal, melyben az óvodapedagógusok mellett tevékenykedő anyanyelvi pedagógus is segítségünkre van.

Napi négy étkezést biztosítunk figyelembe véve az egészséges táplálkozás irányelveit és a  gyermekek szükségleteit. Főzőkonyhával rendelkezünk, saját szakácsunk készíti el a gyerekeknek az egészséges, változatos, házias jellegű ételeket.

Tízóraira gyümölcsöt, vagy 100%-os  gyümölcslét fogyasztanak a gyerekek.

Tovább…